St. Joseph Hospital Burn Center Family Suites

Four family suites were carved out of a 1,480 ft section of the 44,227 ft multi-story medical office building that is connected to St. Joseph Hospital. Four bedrooms, two bathrooms, kitchen, living room and office/conference room were included in this renovation project. One of the bedrooms and baths is fully ADA compliant.

The project provides accommodations for family members who are visiting patients in the renowned burn center at St. Joseph. Special care was exercised in the selection of finishes and furnishing, utilizing feng shui elements to offer harmony in an oftentimes stressful situation and environment

The office/conference area with computer access offers a private area for physician consultation and provides a meeting room for the Burn Council.

PROJECT TEAM

Dale Smuck

Aimee Shimasaki

Google Map